Rola národnostných menšín vo svetovej politike - Dorokhov, Denys
Rola a vplyv národnostných menšín vo svetovej politike. Právna úprava práv menšín a najvýznamnejšie problémy spojené s diskrimináciou národnostných menšín. Nájdenie najvhodnejších ciest spolupráce v tejto oblasti na medzinárodnej úrovni.