Ilegálna migrácia v Taliansku - Aktuálna situácia a príčiny jej vzniku - Kálmanová, Zuzana
Charakteristika, vývoj a príčiny vzniku a rastu ilegálnej a iregulárnej migrácie v Taliansku a hodnotenie vplyv regularizácii na ňu. Ilegálni a iregulárni migranti.