Multikriteriálna diagnostika konkurencieschopnosti SR prostredníctvom matice a diamantu konkurenčnej výhody - Hečková, Jaroslava
Diagnostika konkurencieschopnosti slovenskej ekonomiky prostredníctvom matice konkurenčnej výhody. Kľúčové charakteristiky konkurenčnej výhody v matici. Kvalita konkurenčnej výhody hodnotená maticou konkurenčnej výhody a diamantom konkurenčnej výhody.