Možnosti využitia vlastností metódy Balanced Scorecard na realizovanie kritických manažérskych procesov - Sedláková, Elena
BSC ako výkonný strategický systém merania výkonnosti podnikov. Využitie vlastností BSC na realizáciu kritických manažérskych procesov. Objasnenie a premietnutie vízie a stratégie do konkrétnych cieľov. Komunikácia a prepojenie strategických cieľov a ukazovateľov. Plánovanie a stanovenie zámerov a zladenie strategických iniciatív. Zdokonalenie strategickej spätnej väzby a procesu učenia sa.