Riešenie niektorých problémov rozvoja regiónov - Bačová, Monika
Podpora regionálneho rozvoja. Charakteristika Košického samosprávneho kraja. Členenie Košického samosprávneho kraja podľa úrovne rozvoja regiónov. Charakteristika Prešovského samosprávneho kraja. Projekt VEGA 1/2553/05 - jeho ciele. Výsledky dotazníkového prieskumu adresovaného malým a stredným podnikom a mestám a obciam.