Inovačná výkonnosť ekonomiky - Bobáková, Viktória
Detailnejší pohľad na postavenie Slovenska v porovnaní s európskymi krajinami v oblasti inovačnej výkonnosti. Inovačná politika SR. Slovensko urobilo kroky najmä v inovačnej politike prvej generácie, len veľmi malý pokrok nastal v inovačnej politike druhej generácie. Začiatok realizácie inovačnej stratégie SR na roky 2007-2013 je prvým vážnym pokusom tento nedostatok odstrániť.