CENTROPE: Vznikajúci región alebo PR konštrukt? - Mojžiš, Miroslav
Analýza premeny organizačných štruktúr v rámci rozvíjajúcej sa kooperačnej cezhraničnej medziregionálnej iniciatívy Centrope. Premeny organizačných štruktúr smerujú od nekoordinovaných foriem spolupráce k inštitucionalizovaným multiratelárnym formám, založeným na spoločnom manažmente. Analýza kľúčových inštitútov vymedzujúcich iniciatívu Centrope.