Analýza dopadov liberalizačných tendencií na trhu služieb s aplikáciou na podmienky SR - Vančíková, Jana
Statické a dynamické dopady liberalizačných tendencií na trhu služieb. Metódy hodnotenia liberalizačných tendencií na trhu služieb. Aplikácia metódy frekvenčných mier na trhu služieb v Slovenskej republike. Výsledky získané aplikáciou frekvenčných mier na prípad trhu služieb v SR.