Udržateľný rozvoj ako výzva pre politickú elitu ČĽR - Mizera, Radoslav, 1982-
Kľúčové aspekty udržateľnosti vo vzťahu k politickej elite Číny, hlavne v oblasti zvyšujúcej sa sociálnej nerovnosti a zhoršujúceho sa stavu životného prostredia. Predloženie možného modelu ekonomického rozvoja - cyklické hospodárstvo, ktorého postupným zavedením má Čína znížiť negatívne dôsledky ekonomického rastu na spoločnosť a životné prostredie.