Hrozí Európskej únii energetická kríza? - Fabuš, Michal
Energetická bezpečnosť. Ruský dodávateľ. Spoľahlivosť dodávok. Vplyv ropovodov aj na Slovensko. Energetický dialóg EÚ - Rusko. Európska závislosť a návrhy riešenia.