Konštrukcia ochrany medzinárodných investícií v dikcii bilaterálnych investičných zmlúv Slovenskej republiky - Budjač, Milan
Analýza vybraných bilaterálnych investičných zmlúv Slovenskej republiky s dôrazom na ich ustanovenia o ochrane medzinárodných investícií, nakoľko práve bilaterálne investičné zmluvy tvoria jadro reglementácie ochrany medzinárodných investícií. Komparácia niektorých ustanovení, formulácia záverov, charakteristika spoločných východísk a osobitosti zmlúv.