Trvalo udržateľný rozvoj a ekonomické nástroje jeho zabezpečenia v procese globalizácie - Romančíková, Eva
Identifikácia hlavných problémov ovplyvňujúcich kvalitu životného prostredia. Nástroje ochrany životného prostredia - faktor ovplyvňujúci prílev zahraničných investícií. Environmentálne dane ako nástroj zvýšenia ochrany životného prostredia. Podstata obchodov s emisnými právami.