Vybrané aspekty vzťahov podnikov s dodávateľmi v oblasti nákupu v podmienkach globalizácie obchodnej výmeny - Kita, Jaroslav
Charakteristika konkurencieschopnosti priemyselných podnikov na území Slovenska prostredníctvom vzťahov s dodávateľmi v oblasti nákupu. Náčrt niektorých možností zlepšenia kompetencií nákupov vytváraním štúdijných programov orientovaných do oblastí nákupu a predaja priemyselných podnikov.