Využitie prostredia moodle na testovanie vstupných vedomostných úrovní cudzieho jazyka na EU v Bratislave - Seresová, Katarína, 1967-
Nový systém testovania vstupných vedemostných úrovní študentov pre zaraďovanie do kurzov cudzieho jazyka. Aplikácia vybraného testu do prostredia moodle.