Miesto teórie regulovania v systéme makroekonomických teórií - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Determinanty formovania teórie regulovania. Základné pojmy. Základné štruktúrne formy. Vymedzenie národných a historických osobností ekonomického rastu a kríz.