Odložená daň z príjmov ako predmet účtovníctva - Šlosárová, Anna
Všeobecná charakteristika odloženej dane z príjmov. Dôvody vzniku odloženej dane z príjmov a praktické príklady. Metódy výpočtu odloženej dane z príjmov. Odložená daň z príjmov z dočasných rozdielov. Účtovanie a vykazovanie odloženej dane z príjmov v osobných prípadoch.