Young People on the Labour Market in Slovakia in 1996-2006 - Kita, Pavol
Podmienky zamestnanosti na Slovensku. Trh práce. Mobilita pracovnej sily. Dane a sociálna bezpečnosť. Slovenský pracovný zákon. Situácia mladých ľudí na trhu práce na Slovensku. Absolventi školy na trhu práce na Slovensku.