Zručnosť učiteľa pri kladení otázok - Orbánová, Darina
K najdôležitejším prostriedkom sociálnej komunikácie vo výchovno-vzdelávacom procese patrí reč učiteľa a žiakov. Častou formou komunikácie je kladenie otázok učiteľov žiakom a naopak. Základné pravidlá pri formulovaní otázok.