Panelové modely stochastických hraníc a ich využitie pri odhade nákladovej efektívnosti distribútorov elektrickej energie - Furková, Andrea, 1975-
Metodológia panelových modelov stochastických nákladových hraníc s časovo konštantnou nákladovou efektívnosťou a modelov s časovo premenlivou nákladovou efektívnosťou. Aplikácia vybraných panelových modelov nákladových hraníc na slovenský a český sektor distribúcie elektrickej energie.