Mobilita a migrácia obyvateľstva ako dôsledok globalizácie - Satmár, Oliver
Prístup Európskej únie k problematike mobility a migrácie obyvateľstva. Geografická a pracovná mobilita. Analýza migračného potenciálu občanov Slovenskej republiky.