Globalizácia a trh práce v SR - Kavec, Ján
Ľudské zdroje v podmienkach globalizácie. Rast globálnej konkurencie a potreba vhodných ľudských zdrojov pre podporu výkonnosti ekonomiky. Opatrenia na podporu fungovania trhu práce v podmienkach globalizácie. Zvýšenie pružnosti zamestnancov zavedením efektívneho systému vzdelávania. Migrácia pracovnej sily. Oblasti najväčšej migrácie pracovnej sily v SR. Výhľad do budúcnosti.