Strategické riadenie ľudských zdrojov v kontexte globálneho strategického riadenia - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Predstavenie základných východísk strategického riadenia ľudských zdrojov z hľadiska jeho obsahového zamerania, väzby na globálne strategické riadenie, ako aj zodpovednostných subjektov. V druhej časti sú prezentované výsledky výskumu uskutočneného na vzorke 90 slovenských podnikov zachytávajúce prístupy k tvorbe stratégie ľudských zdrojov vo väzbe na globálnu stratégiu.