Význam výučby štátneho účtovníctva a výkazníctva vo vzdelávacom procese odborníkov manažmentu verejnej správy - Šabíková, Ingrid
V krajinách EÚ prebieha zjednotenie účtovníctva a výkazníctva verejného sektora na akruálnej báze. Zefektívnenie procesu súhrnných údajov za SR a ich porovnateľnosť v rámci členských krajín EÚ. Aktuálne otázky implementácie akruálneho účtovníctva vo verejnej správe. Zavedenie novej účtovnej metodiky pre subjekty štátnej správy a samosprávy.