Fiškálna decentralizácia a jej vplyv na výšku nákladov miestnych samosprávnych celkov - Pétrová, Rozália
Vplyv fiškálnej decentralizácie na výšku nákladov miestnych územných samospráv. Reforma verejnej správy na Slovensku. Fiškálna decentralizácia v podmienkach Slovenska. Možnosti využitia financovania kapitálových výdavkov v podmienkach územných samospráv na Slovensku. Investičné dotácie. Úvery a obligácie.