Analýza úrovně strategického a marketingového řízení v průmyslových podnicích - Bednarčík, Zdeněk
Vývoj marketingu v podnikovej sfére. Zásady manažerskej práce v podnikovom manažmente. Tendencie predpokladaných zmien a možné konkurenčné výhody, ktoré z týchto zmien vychádzajú.