Teoretické a praktické aspekty daňové konkurence a daňové harmonizace v oblasti korporátní daně z příjmů v Evropské unii - Blechová, Beáta
Daňová konkurencia v ekonomickej teórii. Praktické aspekty korporatívnej daňovej konkurencie a harmonizácia v EÚ. Aktivity EÚ v oblasti daňovej koordinácie a harmonizácie.