Trh práce v kontexte globalizácie - Rievajová, Eva
Procesy ovplyvňujúce pracovné trhy. Produktívny faktor práce v rámci globálneho svetového hospodárstva. Trh práce a globalizácia. Problematika zamestnanosti v dokumentoch Európskej únie. Pôsobenie nadnárodných korporácií a presadzovanie takých trendov ako je outsourcing a offshoring. Predpokladanie reštrukturalizácie na slovenskom trhu práce.