Potenciál a hranice Data Mining v controllingu - Babič, Miroslav
Vymedzenie pojmu Data Mining. Užitočnosť nástrojov Data Miningu. Korelácie medzi dátami, ktoré sú základom pre dedukciu nových pravidiel a hypotéz. Data Mining ako doplnok podnikových informačných systémov predstavuje pre kontroling vysoký potenciál.