Administratívne náklady zdanenia - Bisová, Karin
Administartívne náklady zdanenia priame - charakteristika. Administratívne náklady zdanenia nepriame - charakteristika. Zatiaľ čo na celom svete i na Slovensku sa viditeľnému zaťaženiu podnikania vo forme daní a iných povinných platieb venuje veľká pozornosť, neviditeľné zaťaženie podnikania administartívnymi bariérami a legislatívnymi a regulačnými pravidlami je stále pomerne prehliadanou oblasťou. Regulačné zaťaženie podnikania a administratívne náklady zdanenia ako podmienka konkurencieschopnosti ekonomík. Problematika administratívnych nákladov zdanenia na Slovensku.