Trendy na trhu práce v kontexte politiky skvalitňovania modelu zamestnanosti v EÚ - Rievajová, Eva
Východiskové dokumenty a priority smerovania trhu práce. Aktuálne problémy na trhu práce v SR. Očakávané zmeny na trhu práce. Základné predpoklady o budúcich trendoch vývoja zamestnanosti.