Sociální politika EU v programovacím období let 2007-2013 - Tvrdoň, Michal
Koncepcia sociálnej politiky v súčasnom programovaciom období rokov 2007-2013. Základné smery vývoja sociálnej politiky a Lisabonsklá stratégia. Jednotlivé programy a iniciatíva Spoločenstva v tejto oblasti. Finančný rámec realizácie sociálnej politiky s dôrazom na novo vzniknutý fond.