Štrukturálne saldo verejných financií - základné príčiny a metódy jeho merania - Hofreiter, Miloš, 1982-
Základné príčiny merania štrukturálneho salda verejných financií. Potreba rozdelenia skutočného deficitu verejných financií na cyklickú a štrukturálnu zložku pre účely fiškálnej politiky. Metódy kvantifikácie (odhadu) štrukturálneho salda verejných financií: viackrokové metódy a priame metódy.