Zhodnotenie finančnej situácie Tatra banky, a. s. na Slovensku v období 2001 - 2007 - Harvánek, Ladislav
Zhodnotenie finančnej situácie Tatra banky, a. s. , prostredníctvom štandardných vybraných ukazovateľov ratingovej agentúry Moody´s za obdobie rokov 2001 až 2007. Dôraz je kladený hlavne na ukazovatele ziskovosti, kapitálovej vybavenosti, produktivity a likvidity, ktoré budú porovnávané s odporúčanými hodnotami podľa ratingovej agentúry Moody´s.