Pracovné posudky a referencie - Olexová, Cecília, 1976-
Pri skončení pracovného pomeru môže zamestnanec požiadať zamestnávateľa o vydanie pracovného posudku. Forma a obsah pracovného posudku. Referencie - jeden zo zdrojov informácií o uchádzačovi na pracovné miesto. Vzor pracovného posudku. Vzor žiadosti o vykonanie úpravy pracovného posudku.Vzor žaloby o uloženie povinnosti upraviť pracovný posudok.