Zmeny na trhu práce v Slovenskej republike v kontexte európskeho integračného procesu - Martincová, Marta, 1955-
Pohľad na celkovú situáciu na trhu práce v SR. Problémy dlhodobej nezamestnanosti a nezamestnanosť vysokoškolsky kvalifikovanej pracovnej sily. Základné charakteristiky trhu práce v SR.