Význam medzinárodnej spolupráce colných orgánov pri eliminácii daňových únikov v oblasti spotrebných daní po roku 2004 - Schultzová, Anna
Postavenie správcu dane pri eliminovaní daňových únikov v oblasti spotrebných daní. Vybrané systémy a činnosti správcu dane. Možnosti zamedzenia daňových únikov v oblasti spotrebných daní administratívnou spoluprácou členských štátov.