K vybraným otázkam v oblasti vedy a doktorandského štúdia na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave - Gonda, Vladimír
Vybrané problémy doktorandského štúdia a výskumnej činnosti na NH EU v Bratislave. Efektívnosť doktorandského štúdia. Vedecko-výskumná činnosť na fakulte.