Regresná analýza vzájomnej podmienenosti rozvoja high-tech odvetví a výdavkov na výskum a vývoj - Hečková, Jaroslava
Diagnostika vzájomnej podmienenosti rozvoja high-tech odvetví od celkových výdavkov na výskum a vývoj vynakladaných v týchto odvetviach. Výskum (Slovensko, Fínsko) potvrdil závislosť rozvoja high-tech odvetví v zmysle vytvorenej pridanej hodnoty od celkových výdavkov na výskum a vývoj v týchto odvetviach.