K problémom rozvoja malého a stredného podnikania na Slovensku - Majková, Monika
Slabá kapitálová sila malých a stredných podnikov na Slovensku. Problematika možnosti čerpania finančných zdrojov zo štrukturálnych fondov EÚ. Pomoc pri vypracovaní projektu so strany štátu. Pomoc zo štátneho rozpočtu. Pomoc Európskej únie pri regionálnom rozvoji.