Modely ekonomickej dynamiky - Jurga, Rastislav
Statický pohľad je pojem bez časový. Dynamický systém rovnovážny a nerovnovážny. Dva spôsoby použitia dynamických systémov. Skúmanie analýzy dopytu a ponuky pre uvažovaný tovar.