Spoločenské dopady a spoločenská zodpovednosť subjektov pre využívaní alternatívnych zdrojov energie - Pčolinská, Lenka
Význam využitia obnoviteľných zdrojov energie, potenciál jednotlivých zdrojov v podmienkach Slovenskej republiky, ich využívanie, dopady na spoločnosť a dôraz kladený na spoločenskú zodpovednosť subjektov, ktorí participujú na projektoch ich využitia.