Uvedomenie si dôležitosti reportingu ako kľúčového nástroja controllingu - Budinský, Michal
Význam informácií a reportingu pre efektívnosť podnikového riadenia. Reporting - ucelený systém správ, informácií a ukazovateľov o výsledkoch vo vnútri podniku, zostavený v zrozumiteľnej a užívateľsky prístupnej forme. Teoretické východiská reportingu. Charakteristika reportov z hľadiska podnikových úrovní riadenia. Požiadavky na podnikový reporting a jeho procesy. Využitie IS/IT v reportingu.