EU-North Korea relations - engagement course on hold - Berkofsky, Axel
Medzinárodné vzťahy medzi Európskou úniou a Severnou Kóreou. Nukleárny program Severnej Kórey. Snaha Európskej únie o zastavenie nukleárnych programov v S. Kórei. Súčasná politika EÚ voči S. Kórei - sporadická humanitárna a potravinová pomoc. Európska únia a KEDO (The Korean energy development organization).