Riziko nanotechnológií a jeho manžment v Slovenskej republike - Krátka, Zuzana, 1968-
Charakteristika nanotechnológie. Nanotechnológie a ekonomický rast. Očakávajú sa obrovské zisky z nanotechnológií. Vedľajšie účinky nanotechnológie, preniknutie nanočastíc do človeka a podobne. V prípade, že ekonomický subjekt využíva pri výrobe nanotechnológie alebo nanomateriály, potom aktívny manažment rizika nanotechnológií musí byť integrálnou zložkou celkového manažmentu rizika.