Využitie Basel II v malých a stredných podnikoch - Grančičová, Katarína, 1967-
Manažment podnikateľského rizika. Zlyhanie riadenia rizika. Identifikácia rizikových faktorov - poznanie zdrojov rizika. Proces implementácie, monitorovanie a vyhodnocovanie. Kultúra rizikového manažmentu ako prevládajúci štandard zvládania rizík. Výhody zavedenia efektívneho riadenia rizika pre podnik.