Problém sociálnej exklúzie v podmienkach života občanov Slovenska - Polakovič, Jozef
Sociologicko-filozofická charakteristika sociálnej exklúzie. Nezamestnanosť ako dominantná príčina sociálnej exklúzie. Spojitosť sociálnej exklúzie a niektorých sociálno-patologických vzťahov.