Analýza malých a stredných podnikov na Slovensku po vstupe do EÚ - Strážovská, Helena
Vyhodnotenie výskumu podľa prvkov výskumnej úlohy. Stanoviská respondentov k problematike vzťahu a zmeny podnikania po vstupe Slovenska do EÚ. Sila podnikateľských zručností. Znalosti o MSP. Zmeny v oblasti živnostenského podnikania. Novelizácia živnostenského zákona. Konkurenčné prostredie, inovácia, rozvoj podnikateľskej činnosti. Problém a kvalita podnikateľského prostredia. Legislatíva v oblasti podnikania. Pracovný čas venovaný vykonávaniu podnikateľskej činnosti. Vstup SR do Eurozóny. Využívanie internetu. Kultúra v podnikaní. Inštitúcie na podporu MSP. Rodinný podnik. Právne formy podnikania.