Desaťročie histórie slovenského a českého poistného trhu a perspektívy po vstupe do EÚ - Vološinová, Darina
Porovnanie slovenského a českého poistného trhu a poukázanie na ich spoločné a rozdielne črty. Porovnanie vybraných makroekonomických ukazovateľov. Porovnanie vybraných ukazovateľov poisťovníctva.