Outsourcing - jedna z tendencií v smerovaní bankovníctva vo svete a v Slovenskej republike - Tkáčová, Daniela, 1954-
Podstata a história outsourcingu. Outsourcing vo finančných službách a bankovníctve. Charakteristika outsourcingu. Zmluvný vzťah medzi bankou a poskytovateľom služieb. Bankové tajomstvo a ochrana osobných údajov pri využívaní služieb outsourcingu bankou. Bankový dohľad Národnej banky Slovenska a outsourcing. Outsourcing v bankovej praxi a tendencie jeho vývoja v SR a vo svete.