Úloha sekuritizácie v hypotekárnom úverovaní - Múčková, Viktória
Úloha vládnych (vládou podporovaných) a súkromných subjektov v sekuritizácii. Druhy hypotékami krytých cenných papierov a mechanizmus prenosu rizík. Americký a európsky systém sekuritizácie.